• Arden Skole
  • ardenskole@mariagerfjord.dk
    Dorthe Bøgh den 22-04-2015
    Så er der et nyt skoleblad: April 2015

Bliv opdateret om hvad der er sker, og tag dig tid til også at se de små artikler smiley

Jørn Poulsen den 20-04-2015
    Tillykke
    Science og Innovation

Tirsdag den 14. april vandt 7. klasse linjen ”Science og innovation” førstepladsen til Naturfagsmaraton i Mariagerfjord Kommune. Holdet stillede op i ”halvmaraton” hvor eleverne præsenterede deres løsninger af fem praktiske opgaver. Eleverne har arbejdet i flere uger på deres løsninger, og de har samtidig skrevet logbog som indgik i bedømmelsen. Derudover deltog eleverne i tre konkurrencer hvor der blev dystet på viden indenfor naturfag.
    Stort tillykke til eleverne på Science og innovation
    Marianne Grønhøj den 13-04-2015
    Idrætsdag for alle med funktionsnedsættelse
    Handicapidrætten Mariagerfjord vil igen i år invitere til idrætsdag. Alle som af en eller anden årsag ikke kan deltage i den almene foreningsidræt er meget velkommen. Der er mulighed for, at der kan tages hensyn til den enkeltes behov.