SFO

Arden Skoles SFO er beliggende i indskolingshuset og har derfor mange fælles lokaler med skoledelen.
Børnene i SFO har mulighed for , at lege på tværs af klasser og årgange. Der tilbydes forskellige aktiviteter og kreative gøremål, som børnene kan deltage i . Mange børn har også brug for fri leg ude eller inde.
Hver dag startes op med en samling omkring frugt m.m. -  en tur ud på legepladsen er også en daglig begivenhed.
Personalet i SFO har stor fokus på trivsel og arbejder aktivt på at skabe trygge og omsorgsfulde rammer.
Herunder er relationsarbejdet til både børn og forældre en vigtig del - med en inkluderende og anerkendende tilgang for øje
Pædagogerne i SFO-delen er alle tilknyttet en årgang i skolen, og er med til at skabe en helhed i børnenes hverdag.

SFO kontakt og åbningstider

Adresse : Storardenvej 22 , 9510 Arden
Tlf.nr.    : 97114330
SFO-leder : Birgitte Christiansen
Mail    :

Åbningstider . man. - tors. 6:30 - 7:45  + 13:55 - 17:00
                                fre.  6:30 - 7:45  + 13:55 - 16:00
Åbningstider i skoleferier : 6:30 - 17:00 ( fre. til 16:00)
Lukket mellem jul og nytår + Grundlovsdag

Læs mere om åbningstider her!